Θεμιστοκλέους 8 και Νικηταρά 9, Αθήνα
τηλ. 210 3838531

...είπαν για μας

Τράτα είναι μια ταβερνούλα που σίγουρα δεν περιμένεις να βρεις στο κέντρο της Αθήνας, κι όμως αντιστέκεται στους δύσκολους καιρούς, περιμένοντας τους ψαροφαγάδες που δε σνομπάρουν την περιοχή. Είναι αυτό που λέμε κλασική ψαροταβέρνα, αλλά με την καλή έννοια. Εκεί θα φας τη σαλάτα σου με καθαρισμένες ντομάτες (χωρίς τη φλούδα) και τα λιθρινάκια σου με το χέρι.

Ένας χώρος λιτός, ντυμένος στα "χειρουργικά" λευκά, με τα τραπέζια καλοστρωμένα και φιλόξενα. Ίσως λείπει λίγο περισσότερο χρώμα, αλλά πιστέψτε με, είναι το μόνο μείον που μπορώ να βρω και είναι καθαρά υποκειμενικό."

Cosmo.gr - 27.05.2012

δείτε την καταχώρηση »

"Αρκεί ένα πιάτο ζυμαρικών με θαλλασινά για να κρίνει κανείς ένα εστιατόριο του είδους. Ετσι, όταν ανοίχτηκε το καπάκι του βαθιού τηγανιού που περιείχε λιγκουίνι με πετροσωλήνες, ένα υπέροχο άρωμα πλημμύρισε όχι μόνο το τραπέζι, άλλα όλη την Τράτα."

Ελευθεροτυπία - Οδηγός εστιατορίων 2011

δείτε την καταχώρηση »

"Ευτυχως, όμως, υπάρχει η ψαροταβέρνα Τράτα.Ένα γαστρονομικό απάγκιο στην ταραγμένη θάλασσα του ερημικού κέντρου το βράδυ. Κι όταν μιλάω για γαστρονομία, μην πάει ο νούς σας σε έντεχνα γκουρμελίκια ή περιζήτητα ακριβά προϊόντα. Μιλάω για μαριδάκια, μπαρμπουνάκια, άντε και ένα λυθρίνι."

Έψιλον - 29.05.11

δείτε την καταχώρηση »